LUNAR LIGAEN

MANGLER DU ET HOLD TIL LUNAR LIGAEN? UDFYLD FORMULAREN, OG VI FORSØGER AT FINDE DIG ET HOLD, SOM PASSER DIT NIVEAU.

LUNAR LIGA INFO

Hvad er Lunar Ligaen?
Lunar Ligaen er en landsdækkende padel turnering for hold.

Et herrehold i Lunar Ligaen består af min. 6 spillere. Vi anbefaler dog min. 8 spillere, så holdet ikke er alt for sårbar overfor skader, sygdom og andre afbud.
En holdkamp består af 2×3 kampe mod et af de andre hold fra samme division. Holdsammensætningen skal ændres efter de første 3 kampe, således at de 3 næste kampe ikke er identiske med de første 3.

Hvert hold spiller ca. 4-6 holdkampe i løbet af foråret og efteråret.

Der er ingen begrænsninger for hvordan et hold i Lunar Ligaen kan sammensættes. Det kan være et familiehold, et firmahold, gamle soldaterkammarater, et rent kvindehold, et rent herrehold eller et mixhold. På den måde omfavner Lunar Ligaen både motionister, talenter og elitespillere.

Hvad er Lunar Ligaen 4p?
Lunar Ligaen 4P består af minimum 4 kvinde-spillere. Vi anbefaler dog min. 6 spillere, så holdet ikke er alt for sårbar overfor skader, sygdom og andre afbud.

En holdkamp afvikles typisk på 2t og består af 2×2 kampe mod et af de andre hold fra samme division. Holdsammensætningen skal ændres efter de første 2 kampe, således at de næste kampe ikke er identiske med de første.

Det er kun pige- og damespillere som kan tilmelde sig Lunar Ligaen 4P.

Tilmeld jer LUNAR LIGAEN 4P her

Følg tilmeldingsformularen på Dansk Padel Forbunds hjemmeside og husk at sætte PadelHouse som hjemmebane, så I får alle fordelene.

​Vi glæder os til at høre fra jer.

Mvh. PadelHouse

Backed by PadelHouse

Gør PadelHouse til jeres hjemmebane og bliv en del af Kerteminde kommunes bedste padel community.

Vi har lavet konceptet “Backed by PadelHouse”, som giver jeres hold en række fordele. For det første kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at deltage i Lunar Ligaen, hvis ikke jeres hold tilknyttes PadelHouse. Vi er altid klar til at svare på spørgsmål omkring Lunar Ligaen – ingen spørgsmål er for dumme! 🙂

Fordele

  • Baneleje 100 kr. / pr. time (Kampdage)
  • Baneleje 120 kr. / pr. time (Low-Time)
  • Baneleje 180 kr. / pr. time (High-Time)

Halv pris på spillerlicens (Køb dit spillerlicens her)

​HUSK

Husk at tilføje “Backed by PadelHouse” i jeres holdnavn og gør PadelHouse til jeres hjemmebane.

Vi glæder os til at se jer ombord