Padel udstyr

Padel tennis, den nye hippe sport der har ramt Danmark. I flere byer rundt om i landet, bliver der spillet padel tennis. Der kommer efterhånden flere og flere baner, jo mere populær sporten bliver. Men hvordan er det lige med udstyr til sporten?

Som udgangs punkt kan du starte med blot trænings tøj og sko. Som kan lejes sammen med bolde i de centre hvor padel bliver spillet, til en ganske fornuftig billig pris. Jo bedre du bliver, jo mere vil det gavne at få det helt rigtige udstyr. Der findes flere forskellige slags udstyr. Som det vigtigste, er der bat, sko, bolde og tasker. Efterfølgende kan man få en masse ekstra gear, hvis ønsket.

Der er mange forskellige slags materiale og funktioner af de forskellige slags udstyr, og dermed også forskellige bat mm. alt efter hvilket niveau du spiller på. Det kan være en svær jungle at finde rundt i alt det forskellig udstyr, du skal selvfølgelig have det der passer netop til dig og dit spil.

Derfor har vi her en all round guide med det bedste udstyr, så du er sikker på at blive guidet til at finde det udstyr der passer til dig.

Du kan finde og læse om udstyret på nedenstående links.

https://padelfreak.dk/padel-tilbehoer/

https://padelfreak.dk/padel-bat-test/

https://padelfreak.dk/padel-tennis-sko/

https://padelfreak.dk/padel-tennis-sko/

https://padelfreak.dk/padel-tasker-og-rygsaekke/

https://padelfreak.dk/bedste-padel-bolde/