Første gravkostik

Det er med glæde at vi kan meddele, at byggeriet PadelHouse for alvor er i gang. Byggeriet af den nye sportshal, som ligger placeret på Vejlevangen 13 i Kerteminde, forventes at stå klar slut Oktober. Entreprenøren fra Nordjylland vil sammen med lokale håndværkere stå i spidsen for selve byggeriet. PadelHouse som hallen kommer til at hedde, vil rumme hele 4 padel tennis baner, fordelt udover de 1800 kvm som hallen rummer.

Hver bane er 20*10 meter, med net i midten, samt gitter og glas rundt om banerne. Padel tennis er en forholdsvis ny sport, en blanding af squash og tennis, og kan spilles af både børn og voksne, unge som gamle.

Det er Stig Chalmer Rasmussen, Jens Henriksen og Jesper Andreasen der står i spidsen for dette projekt, efter at have fundet glæden ved netop padel tennis, og håbede at kunne berige lokalområdet med denne sportshal som nu endelig er blevet en realitet. Stig spottede området ved hallen i industrikvarteret, hvor Jesper Egsvang Andraesens hal allerede lå, sammen fik de den fælles drøm om endnu en hal, til padel tennis, en sport som de begge deler med stor interesse. 

Og heldigvis gik bygge ansøgningen igennem, og vi kan nu få lov at udrette den fælles passion for sporten som vi begge har.

Du kan følge vores facebook side ”PadelHouse”, hvor du løbende kan finde information omkring sele byggeriet.

Dette nye padelcenter vil forhåbentlig glæde mange mennesker, lokale som turister.